Projektet

Frihed til at leve livet

Velkommen til projektet, der forbinder byen med skoven og havet på Langelinieparken i Aarhus C. Boligen til dig, der vil have den optimale beliggenhed, imponerende arkitektur og alle muligheder inden for rækkevidde.

Terrassehusene på Langelinieparken består af 6 punkthuse i 3 etager med i alt 53 lejligheder, der tilbyder 100 % luksus. Afstemt med området, naturen og det liv, der skal nydes her, ligger Terrassehusene som en forlængelse af havet.  

Hvert hus har en mørk boligkerne - et skib, hvor de store terrasser fungerer som hvide dæk omkring boligerne. Terrasserne smyger sig ind og ud langs facaden i forhold til solorientering og udsigtsforhold.

Udsigten fra lejlighederne er overvældende, og et moderne interiør i tidløst design giver plads til personlighed og frihed til at leve livet, som du vil.

Hverdagen med en udsigt, der skifter i takt med døgnet og året. Aarhusbugtens rolige men friske åndedrag uden for vinduerne.

Det er drømmen, der bliver til virkelighed,
med Terrassehusene.

Beliggenheden

Aarhus i hjertet - i hjertet af Aarhus

I gåafstand til mangfoldige Mejlgade og Latinerkvarterets mange delikatessebutikker og specialforretninger finder du alt, hvad hjertet kan begære. Og med stierne i Riis Skov og badebroen på Den Permanente får du også alt, hvad sjælen trænger til.